Figyelem! Az oldal sütiket Cookie) használ!

Szekciós Ipari Kapu

ConDoor szekciós ipari kapuk

Méretre készített

Szakmabeli tudásunknak és több éves tapasztalatunknak köszönhetően el fogjuk készíteni Önnek méretre szabott szekciós kapuját pontosan az Ön által meghatározott kívánalmaknak megfelelően. A különböző kaputípusok számos mérete, színe és kombinációja között választhat. Jó ár/minőség arányt és gyors, megbízható szállítást ajánlunk Önnek.

ImageST (A forgalmazott típus az ST3 hőszigetelt szekciós kapu, amelynek a külső borítólemeze stukkózott, a belső sima)

Az ST kapu horganyzott acéllemez borítású szendvicspanelekből készül (szekciók), amelyek szinte észrevehetetlen átmenettel illeszkednek egymáshoz, a panelek csatlakozásánál a negatív, pozitív kiképzésüknek köszönhetően. Az egyes panelek borítólemezei közötti teret a panelek hőszigetelését adó poliuretánhab tölti ki (CFC mentes). A paneleknek nincs hőhídja, ami azt jelenti, hogy előnyös szigetelést kínálnak. Az ST panelek vastagsága 40 mm, a külső és belső borítólemezük 0,5 mm vastag horganyzott acéllemezből készül. Alapkivitelben a külső és belső borítólemezek színe RAL 9002. Ez a felületvédelem hosszú élettartamot biztosít a paneleknek. Az ST panelek külső borítólemeze stukkózott acéllemezből készül, ami még vonzóbb megjelenést ad a kapuknak. Az ST3 típusnál a külső oldalra 9 szín (RAL 1021, RAL 3000, RAL 5010, RAL 6009, RAL 7016, RAL 8014, RAL 9006, RAL 9007, RAL 9010) felár nélkül, illetve egyéb RAL szín csekély felár ellenében választható.

ALU1

Az ALU1 paneleknek ugyanolyan jellemzői vannak, mint az ST paneleknek, viszont hatásosabb megjelenéssel rendelkeznek. Ennek oka, hogy az ALU1 szendvicspanelek külső és belső borítólemeze stukkózott alumíniumlemezből készülnek. Az ST és ALU1 szekciós kapuk paneljeinek végeit horganyzott acél profilok takarják. Az alsó panel aljára és a felső panel felső részére szerelt alumíniumprofilok feketeszínű gumiprofilokat tartalmaznak, amelyek így az alsó és felső tömítést biztosítják.

AR1 (A forgalmazott típus a továbbfejlesztett AR2 panorámás szekciós kapu, amely alapkivitelben natúrszínűre eloxált)

Az összes AR1 kapu robusztus alumíniumprofilokból készült szekciókból áll. Kívánalmaik szerint, ezek a szekciók különböző betéteket tartalmazhatnak, úgymint 21 mm vastag kétrétegű PMMA (akril) üvegezést, egyrétegű PMMA üvegezést, egy- és kétrétegű ütésálló PC (polikarbonát) üvegezést, egyrétegű üveget, vagy 21 mm vastag szendvicspaneleket. Az alumínium szekciót gyakorlatilag minden kívánt RAL színben tudjuk szállítani. A szekció magassága bizonyos határokon belül variálható, így a végső szekciós kapunál minden szekciónak ugyanaz a magassága. Az AR1 kapu luxus megjelenésű, ami részben az áteresztett fénynek tudható be, amely által különösen alkalmas úgy bemutatótermekbe, mint garázsokra.

Előnyök

  • A szekciós kapuk egyéb elemeinek a felületvédelme a galvanikus horganyozás, amely megfelelő korrózióvédelmet biztosít.
  •  A beépítési feltételeknek (áthidaló és mennyezet távolsága) megfelelően minden sínrendszer méretre szabott.
  • A szekciós kapuk három alapvető módon működtethetők
  • Kézi működtetés kötéllel
  • Kézi működtetés lánchajtással
  • Elektromos működtetés

·         Biztonsági szerkezetek választéka: zuhanásgátló szerkezet kötélszakadás és rugótörés esetére, gépi mozgatású kapuknál alsó élvédelem, laza kötélnél hajtást leállító szerkezet, belső tolózár és beépített ajtó elektromos reteszelés.

Üvegezés

A hőszigetelt kapuk különböző típusainál (ST és ALU1) számos üvegezési forma választható. Az ablakokat többféle módon lehet elhelyezni a kapukon. Minden ablak magas minőségű PMMA-ból (akril) készül, jól szigetel (kétrétegű) és vízzáró.

Az üvegezések választéka

  • Szögletes kétrétegű ablak, feketeszínű kerettel
  • Lekerekített kétrétegű ablak, feketeszínű kerettel
  • AR1 panel a hőszigetelt panelek közé kétrétegű PMMA üvegezéssel. Az alumíniumprofilok alapkivitelben natúrszínűre eloxáltak. Igény esetén színezett PMMA is választható.

Átjáró ajtó

A szekciós kapukban átjáró ajtót lehet elhelyezni 6 m szélességig. Az átjáró ajtók alumíniumprofiljai alapkivitelben natúrszínűre eloxáltak. Gépi mozgatású kapuknál az ajtó elektromos reteszeléssel készül, amelynek az elhelyezése nem látszik.

Rögzített oldalpanel átjáró ajtóval

Az átjáró ajtók speciális fajtája a „rögzített oldalpanel átjáró ajtóval”. Ezt közvetlenül a szekciós kapu mellé lehet elhelyezni, kialakítása ugyanolyan, mint a szekciós kapunak (felhasznált anyag, szín, üvegezés, stb.). A rögzített oldalpanel átjáró ajtóval nemcsak egy esztétikailag helytálló megoldás, hanem válasz az egyre növekvő vészkijárat igényre is.

 

videogomb

6800 Hódmezővásárhely, Aranyág kert 16.
Tel.: (36) 62-242-044
Fax: (36) 62-242-832
Központi e-mail: 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.