Figyelem! Az oldal sütiket Cookie) használ!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Engedjék meg, hogy bemutassuk Társaságunkat.
A FÉMTECHNIKA Kft. kapuk, különleges ajtók, térelhatároló szerkezetek, rakodó rendszerek fejlesztésére, gyártására, értékesítésére, szerelésére specializálódott magántársaság.

 

Image

 

 

Az első ipari kapukat 1976. évben gyártottuk le. Ezt követően folyamatosan alakult ki jelenlegi gyártmányparkunk és eddig kb 40 000 darab terméket értékesítettünk. 1992. évben, az addig állami vállalat átalakult gazdasági társasággá. Még ebben az évben a társaság magánkézbe került és ma 80 160 e forint törzstőkével működik. Anyacégünk a FÉMTECHNIKA Kft., amely a gyártáson kívül, elvégzi a kereskedelmi, szerelői és export-import tevékenységeinket, valamint ellátja a márkaszerviz feladatokat, tehát komplex vevőszolgálati tevékenységet folytat. A FÉMTECHNIKA Vasipari Kft. közvilágítási és felsővezetéktartó acéloszlopok, acél üzemanyagtároló hordók, valamint középnehéz acélszerkezetek gyártására specializálódott vállalkozás.

 

 

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatok

Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk. Licencpartnereink, anyag- és alkatrészszállítóink között megtalálhatók a legkorszerűbb termékeket előállító európai cégek. A hazai igények kielégítése mellett export eladásunk is számottevő. Jelentős és fejlődő viszonteladói hálózattal rendelkezünk belföldön, valamint a környező országokban.

Társaságunk mint az az építőipari tervezők partnere

Társaságunk az építőipari tervezők, kivitelezők és beruházók klasszikus partnere a nagyméretű kapuk, különleges ajtók és különféle térelhatároló szerkezetek területén. Az igényekkel lépést tartva rendszeresen kifejlesztjük, vagy megvásároljuk és így gyártási, kereskedelmi, valamint szerviz programjainkba felveszzük a legkorszerűbb termékeket. Így válik lehetővé, hogy kedvező áron látjuk el megrendelőinket és viszonteladóinkat.

Rugalmas termelőberendezéseink és speciális gyártási kultúránk lehetővé teszi, hogy minden termékünket akár egyedi méretben, a kért kialakításban és színben állítsuk elő és szereljük fel. Munkatársaink szakértelme a garancia arra, hogy egy-egy komplett létesítmény teljes kapu és különleges ajtó igényét kielégítsük komplex szolgáltatás keretében, amely kezdődhet a kiviteli tervek elkészítéséhez nyújtott szaktanácsadással. Működési területünket érintően vállalkozunk egyedi és különleges igények kielégítésére a tervezéstől a gyártáson keresztül a szervizelésig. Az épületek, illetve termékeink üzembehelyezését követően megbízható szervizpartnere vagyunk az üzemeltetőknek.

 

videogomb

6800 Hódmezővásárhely, Aranyág kert 16.
Tel.: (36) 62-242-044
Fax: (36) 62-242-832
Központi e-mail: 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.